Vergaderen-Panteia-IV
Vergaderen-Panteia-I
Abbey-Jane Philips
13-11-2015

Vergaderen, brainstormen en evalueren

Met een groep van 26 personen vergaderen, brainstormen en evalueren om toonaangevend te blijven?

Panteia, Research to Progress

Bij het in Zoetermeer gevestigde bedrijf Panteia werken onder meer economen, sociologen, econometristen, psychologen, bedrijfskundigen en sociaalgeografen. Zelfmanagement staat bij hen hoog in het vaandel.

Panteia voert namelijk kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit over de volle breedte van maatschappij en economie. Zo heeft het een eigen call-center en high-tech kwalitatieve onderzoeksruimtes waarmee de specialisten van Panteia direct kunnen inspelen op de behoeften van hun opdrachtgevers.

Vergaderen om toonaangevend te blijven

Recentelijk nog was Panteia met een groep van 26 personen te gast op De Hooge Woning. Een professionele coach gaf een presentatie over verbetering. Hierna ging men in groepjes uit een om te overleggen, brainstormen en de aan geboden stof te trainen.

Na de lunch, welke keurig werd verzorgd door De Zoetelaar, hebben de diverse groepen een korte presentatie gegeven. De succesvolle middag werd afgesloten met een heerlijke borrel, waarbij alle aanwezigen de dag onder het genot van een hapje en een drankje evalueerden.

Panteia kijkt terug op een succesvolle vergader- en brainstorm sessie op De Hooge Woning.