Your Creative Nature1
Your Creative Nature4
Your Creative Nature5
Mascha Anneese
23-05-2016

Loopbaancoach met creatieve inslag

Irene Jansen is loopbaancoach, ze heeft veel ervaring in het onderwijs en in de kinderopvang. Onder het motto “Natuurlijk! werken met je hart” verzorgt haar bedrijf Your Creative Nature allerlei loopbaancoach trajecten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van korte individuele trajecten of middels teamtraining.

Coaching met Your Creative Nature

Irene gebruikt onder andere Creatief denken bij haar coaching. Creatief denken helpt mensen dingen vanuit unieke perspectieven te bekijken. Dit is volgens Irene niet alleen fijn voor de eerder genoemde doelgroepen, maar geschikt voor iedereen. Daarnaast wil Irene door middel van trainingen mensen die met kinderen werken kennis laten maken en leren te werken met creatief denken en handelen.

Irene zocht naar een geschikte locatie voor haar coaching programma’s en kwam zodoende terecht bij De Hooge Woning. Inmiddels heeft Your Creative Nature op De Hooge Woning een aantal cursussen gedaan waaronder de introductie training “creatief denken met kinderen”

Creatief denken

Tien enthousiaste deelnemers kwamen naar de workshopruimte van De Hooge Woning in Zoetermeer voor de introductie training “creatief denken met kinderen”. Via een aantal stappen kregen de deelnemers uitgelegd wat de basisvoorwaarden van creatief denken zijn. Telkens werd er een link gelegd naar de praktijk en het onderwijs in het algemeen. Na een korte pauze gingen we aan de slag met een creatieve denksessie waarbij de 3 groepen tegen elkaar een battle “uitvochten” om het beste idee voor een probleem te bepalen. Met veel enthousiasme gingen de groepen aan de slag met deze uitdaging. De avond werd afgesloten met een korte uitleg over kleurenprofilering en vragen van de deelnemers.

Wellicht nog goed te weten is dat Your Creative Nature in de coachingsruimte van De Hooge Woning ook, op aanvraag, individuele loopbaancoaching verzorgd.