Img 1339
Full Size Render
Abbey-Jane Philips
06-10-2019

BHV cursus Jumbo Meerzicht

Op maandag 18 september ontvingen wij op onze cursuslocatie een enthousiaste groep Jumbo medewerkers van filiaal Meerzicht te Zoetermeer om op De Hooge Woning een BHV cursus te doen.

Verplichte BHV training vanuit de Arbowet

Tenslotte is elk bedrijf met personeel in dienst volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) binnen het bedrijf aanwezig te hebben. Deze is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming.

Oefenen in de trainingsruimte

Onder leiding van een instructeur kregen de cursisten eerst de theorie voorgeschoteld, waarna ze het geleerde in de praktijk gingen toepassen in onze vergaderruimte. Hierbij werd gebruik gemaakt van de hele ruimte en ook buiten werd er geoefend in het blussen van brandjes. Waarbij uiteraard goed gelet werd op alle veiligheidsnormen.

Enthousiaste medewerkers!

Goed om te zien hoe serieus en enthousiast de Jumbo medewerkers op De Hooge Woning deelnamen aan de BHV cursus!

Prachtige locatie voor een BHV cursus, prettige cursusruimte en ook buiten veel ruimte om te oefenen