Cursus Locatie Zoetermeer 3
Cursus Locatie Zoetermeer 1
Cursus Locatie Zoetermeer 2
Abbey-Jane Philips
17-12-2019

Cursuslocatie Zoetermeer

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA) bevordert de ontwikkeling  van het apotheekteam in de openbare apotheek. Zo organiseert de SBA op de cursuslocatie van De Hooge Woning te Zoetermeer, onder meer over farmaceutisch inhoudelijke onderwerpen, kwaliteitszorg en communicatie.

Deskundig en goed

De docenten/trainers die de cursussen verzorgen, zijn ervaren en deskundig op het gebied van het cursusonderwerp en bekend met de praktijk van de apotheek. Uiteraard willen de docenten en cursisten een cursuslocatie waar rust is en alle benodigde faciliteiten aanwezig.
Dat kan natuurlijk op De Hooge Woning.

Altijd gastvrij

Op De Hooge Woning vinden we namelijk ontzorgen en service heel belangrijk. Niet alleen tijdens de cursus maar ook erna. Recentelijk hadden wij weer een groep te gast van de Stichting Bedrijfsfonds Apotheken. Bij het naar huis gaan, merkte één van de cursisten dat haar auto het niet meer deed. Uiteraard hebben wij samen met haar, onder het genot van een alcoholvrij drankje, binnen gewacht op de ANWB. Want ook na de workshop of vergadering blijven wij service verlenen aan onze klanten en laten wij ze niet in de kou staan.

Gelukkig had de ANWB het probleem vlot verholpen en kon de cursist snel en veilig met de auto naar huis.