IMG 2458
IMG 5042
IMG 5034
De Hooge Woning
21-09-2019

Familiereünie

De Hooge Woning is ook geschikt voor familie reünies. Zo heeft De Hooge Woning voor de familie Bogaartz een broers en zussen dag georganiseerd. Dit is een bijzondere groep omdat ze uit een gezin van 15 kinderen komen. De nog levende 12 broers en zussen, waarvan de jongste 70 is en de oudste inmiddels 92, waren hier in het bijzijn van hun partner of één van de kinderen. Zelfs twee broers welke in het buitenland wonen waren er dit keer bij.

Lekker lunchen

De groep werd ontvangen met champagne en daarna was er tijd om gezellig bij te kletsen en, geheel volgens traditie van de familie Bogaartz, cadeautjes uit te wisselen. Rond het middaguur werd er een heerlijk lunchbuffet geopend met warme en koude gerechten, waar een ieder volop van genoot. Ondertussen werd er druk van tafel gewisseld om maar zoveel mogelijk familieleden te kunnen spreken.

Uiteraard is er ook nog een groepsfoto gemaakt en omdat het prachtig weer was deed men dat buiten. Na de lunch en groepsfoto werd de middag afgesloten met koffie en thee en natuurlijk iets lekkers erbij. Sommige gasten nuttigden dit heerlijk buiten aan één van de lange picknick tafels.

Wij vonden het erg leuk om deze middag te verzorgen en zijn trots op de positieve reacties van de familie Bogaartz. Volgend jaar komen ze terug op De Hooge Woning.