Vergaderen Op Hoogte 1
Img 1423
Mascha Anneese
04-02-2020

Vergaderen op hoogte

Vertic is al ruim 15 jaar fabrikant van valbeveiligingssystemen. De afgelopen jaren is ook een internationale groei gemaakt wat heeft geresulteerd in meerdere vestigingen in verschillende landen. Vertic is dan ook de specialist voor het veilig werken op hoogte.

Internationaal bezoek
Recentelijk hebben de Franse en Nederlandse eigenaren een vergadering gehad op De Hooge Woning om onder andere over de algehele verkoop en marketing strategie te brainstormen. Volgens de eigenaren van Vertic hebben ze inmiddels een groot netwerk van dealers, partners en afnemers. Naast de huidige vestigingen blijft Vertic echter altijd opzoek naar doorgroeimogelijkheden en optimale service voor haar relaties.

Proosten op een nieuwe samenwerking
Voor Denemarken is Safework een voorbeeld van een bedrijf waar Vertic al jarenlang goed mee samenwerkt. Dit heeft onlangs geresulteerd in vernieuwde samenwerking waarbij Safework vanaf heden exclusief Vertic vertegenwoordigt als Vertic Danmark. Er kon dan ook geproost worden op De Hooge Woning.

Bijzondere locatie
De eigenaren van Vertic vonden De Hooge Woning een inspirerende en unieke omgeving en kozen daarom voor onze locatie. De Hooge Woning is een bijzondere locatie omdat het een Rijksmonument is welke in 1679 is gebouwd en met haar omgeving en authenticiteit uniek in Zoetermeer.  Uiteraard beschikt De Hooge Woning inmiddels over alle moderne faciliteiten en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.