Trainingslocatie Zoetermeer

Ben je op zoek naar een trainingslocatie in Zoetermeer, omgeven door rust en ruimte en toch in de stad? De Hooge Woning is geschikt als trainingslocatie voor één- of meerdaagse trajecten en bevindt zich op korte afstand van centrum Zoetermeer.

Ons team denkt graag met je mee om jouw training op alle fronten naar wens te laten verlopen. Een hartelijk ontvangst, authentieke ambianceen met alle voorzieningen voor het organiseren van workshops en trainingen. Goede bereikbaarheid vanaf de A12 en gratis parkeren voor de deur, makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer en natuurlijk zijn bij De Hooge Woning sowieso alle voorzieningen die je nodig hebt, van projector en laptopaansluiting tot koffie en thee, standaard door ons geregeld.

Bij De Hooge Woning kun je gemakkelijk en heel voordelig een trainingslocatie reserveren, beschikbaar voor één of meerdere dagdelen en zijn zeer geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen. Ervaar ook het gemak van De Hooge Woning en reserveer direct online een traingingslocatie met veel daglicht voor € 15,- per persoon per dagdeel (exclusief BTW).
Kijk voor prijzen en meer informatie in de bijlage trainingslocatie suggesties Zoetermeer.

Jouw training perfect verzorgt in een bijzondere locatie. Daarnaast kan namelijk gratis gebruik worden gemaakt van de volgende faciliteiten.

Faciliteiten

  • Supersnel (draadloos) internet voor jou en je gasten
  • Beamer met groot scherm en/of flatscreen TV
  • Gratis parkeren voor de deur voor jou en je gasten
  • Tafels in iedere gewenste opstelling
  • Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer (station Voorweg op 2 minuten loopafstand)
  • Picknicktafels in de tuin
  • Heerlijke chocoladetruffels en/of bonbons
  • Indien gewenst kan altijd worden uitgebreid met gebak, lunch, borrel en/of diner
Ja ik ben geinteresseerd

Kortom wij ontzorgen en regelen een uitstekende werkomgeving voor je zodat je de focus op de business kunt houden en niet op onnodige zaken.

0bd9a2bacc0564db1db3791751eb0bc1
e5304a4766947bdadca333f8848b8a03
32efaf420bfc5ed99a44e821f65bf765
3006a67f53698dfba74888af9b3d63a7

Meer weten...

...over werken aan succes in De Hooge Woning?

Direct contact