VCA examen Zoetermeer

Snel en voordelig het VCA diploma halen; dat doe je bij De Hooge Woning. 

Met je VCA diploma kun je aantonen dat je de kennis hebt om veilig te werken en risico’s te verkleinen. De Hooge Woning beschikt over een vriendelijk en transparant examenbureau dat B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU examens afneemt in alle Europese talen.

Op De Hooge Woning zijn gecertificeerde toezichthouders aanwezig die de ideale examenomstandigheden voor je creëren. Bij De Hooge Woning kun je daarom in alle rust en naar je beste kunnen je VCA examen maken. Je hoeft je niet aan te passen aan ons: je plant namelijk zelf je examen in wanneer je maar wilt. Ook jouw VCA examen kun je dus op De Hooge Woning doen.

Gemakkelijk online boeken
Via VCANIVO kun je gemakkelijk online VCA examen op De Hooge Woning boeken. Je ziet direct wanneer er een plaatsje vrij is.

Professionele examenafname
De Hooge Woning examineert op professionele wijze. Wat betekent dit voor jou als kandidaat? Onze toetslocatie is uitermate geschikt om in alle rust je VCA examen te komen maken. Op De Hooge Woning is het toezien op het creëren van de meest ideale examenomstandigheden een van de hoofdtaken.

Direct jouw examenuitslag
De VCA examens worden via een laptop met groot scherm online afgenomen. Als je klaar bent met het VCA examen, zie je direct de uitslag. Ben je helaas gezakt, dan kun je direct voor de volgende dag een herkansing boeken.

Maatwerkoplossingen mogelijk
Wil je een VCA examen boeken buiten de reguliere openingstijden of wil je graag een examen (en een voorafgaande examentraining) boeken voor een groep werknemers? Geen probleem. Neem dan direct contact op.

Daarnaast kunnen kandidaten met dyslexie bij ons meer tijd krijgen voor het maken van hun VCA examen en is het ook mogelijk om bij ons een voorleesexamen te boeken.


VCA examen aanvragen

Heb je nog geen account bij ons? Schrijf je dan hieronder snel een eenvoudig in en daarna kun je inloggen op je account om direct je VCA-examen bij ons te boeken.

INSCHRIJVEN

Direct inloggen op je VCANIVO-account

Heb je eerder al een account bij ons aangemaakt en wil je een nieuw VCA examen boeken of je examenresultaten bekijken? Log hieronder in op je persoonlijke VCANIVO-account.

INLOGGEN

Faciliteiten

  • Nu boeken, vandaag examen doen!
  • De Hooge Woning garandeert een rustige examenomgeving
  • Er is een goed klimaat (zomer/winter)
  • Ook beschikbaar voor bedrijfsexamens of een groep medewerkers
  • Alle werkdagen geopend, andere dagen of tijden in overleg
  • Lesboek en proeftoetsen eenvoudig te boeken
  • Examentraining of VCA-cursus op aanvraag mogelijk
  • Gratis parkeren. Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer (2 minuten loopafstand)
Ja ik ben geinteresseerd

Met succes en voordelig het VCA diploma halen in Zoetermeer; dat doe je bij De Hooge Woning. Direct online boeken voor individuele- of groepsexamens.

Vca 003
c2825a27daca5f50b75b7d64bb64e272

Meer weten...

...over werken aan succes in De Hooge Woning?

Direct contact