Vergaderlocatie Zoetermeer

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zoetermeer? Dan maakt De Hooge Woning het echt gemakkelijk voor je. Bij De Hooge Woning kun je namelijk heel gemakkelijk en heel voordelig een vergaderlocatie reserveren met alle bewegingsvrijheid en voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagde vergadering.

De Hooge Woning biedt door de unieke ligging en warme, vriendelijke ontvangst een rustgevende en onderscheidende vergaderlocatie waar altijd de mogelijkheid is om te vergaderen en te overleggen. Zo kun je energieker vergaderen of een training verzorgen, bespreken, brainstormen, overleggen, een cursus organiseren dan wel een workshop houden.

Bij De Hooge Woning mag je veel verwachten. De Hooge Woning is namelijk niet alleen een gebouw om te vergaderen. Ons team heeft volledige focus op het ontzorgen zodat we op basis van jouw wensen de ideale vergaderlocatie creëren.
De vergaderlocatie in Zoetermeer is flexibel te boeken, beschikbaar voor één of meerdere dagdelen en uitermate geschikt voor groepen van 2 tot 50 personen.

Ervaar zelf het gemak dat wij bieden. Reserveer bij De Hooge Woning direct online de vergaderlocatie, en maak gebruik van de vele gratis faciliteiten. Huur de vergaderlocatie Zoetermeer met sfeer en alle faciliteiten die nodig zijn voor € 15,- per persoon per dagdeel (exclusief BTW).
Kijk voor prijzen en meer informatie in de bijlage vergaderlocatie Zoetermeer.

Natuurlijk zijn bij De Hooge Woning sowieso alle voorzieningen die je nodig hebt, van projector en laptopaansluiting tot koffie en thee, standaard door ons geregeld. Daarnaast kan gratis gebruik worden gemaakt van de volgende faciliteiten.

Faciliteiten

  • Supersnel (draadloos) internet voor jou en je gasten
  • Beamer met groot scherm en/of flatscreen TV
  • Gratis parkeren voor de deur voor jou en je gasten
  • Tafels in iedere gewenste opstelling
  • Makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer (station Voorweg op 2 minuten loopafstand)
  • Picknicktafels in de tuin
  • Heerlijke chocoladetruffels en/of bonbons
  • Indien gewenst kan altijd worden uitgebreid met gebak, lunch, borrel en/of diner
Ja ik ben geinteresseerd

Kortom wij ontzorgen en regelen een uitstekende werkomgeving voor je zodat je de focus op de business kunt houden en niet op onnodige zaken.

51c4dcf58f04be65ba107847f29dedc2
40b22bb3af308ce4d98be60abf879cec
76e5e85451a16dc274e3d1a27c1287de
32efaf420bfc5ed99a44e821f65bf765
0bd9a2bacc0564db1db3791751eb0bc1

Meer weten...

...over werken aan succes in De Hooge Woning?

Direct contact